Translate

söndag 22 januari 2012

Mysig visit på Södra berget

Igår förmiddag åkte jag och Niklas till Sundsvall för att bo en natt på hotell Södra berget. Efter att ha lämnat barnen hos respektive barnvakter så kom vi fram till hotellet vid halv tre. Vi bytte om och gick sedan till spa avdelningen på hotellet, som är hur kanonbra som helst. I fyra timmar hade vi det hur lugnt och skönt som man kan ha det, och bara kopplade av. Det är så himla mysigt där och också en fantastiskt utsikt över hela Sundsvall. Vi bubblade, bastade och drack en kall bira om vart annat, helt peeeerfeeekt! Efteråt var vi två russin som gick till hotellets Restaurang 180grader. En trerätters middag serverades oss, som var helt okej. Är inte riktigt för dessa finmiddagar med rätter som man inte har den blekaste aaaaning om vad det egentligen är för något.

   Förrätten var typ? gravadlax som var rödbetsmarinerad och med nått hmm hmm.. Inte gott!
   Huvudrätten var ryggbiff med klyftpotatis och nån sås. Gott, men köttet var lite väl rött för mig.
   Efterrätten var en messmörsparfait med bär, också den god.
   Så, kalaset av den middagen får 3+ av 5.
  
Och som småbarnsföräldrar orkade vi inte hänge med de svängiga tanterna och gubbarna på dansgolvet utan vi somnade strax efter tio... Riktiga törbollar, jag vet. Men vi var riktigt nöjda över den eftermiddan och kvällen.

Vaknade klockan åtta, sovit hela natten lång som inte hänt på år och dar. Käkade hur mycket som helst av frukosten innan vi lämnade berget för den gånget och åkte till Birsta. Gjorde bara en snabbvisit på Ikea och gallerian innan vi åkte vidare för att hämta upp våra busfrön. De känns att de kan vara skönt att komma ifrån bara jag och Niklas ibland, men det går inte länge innan man saknar de små igen så man nästan dör.


Vida vyer spa Södra berget





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar