Translate

torsdag 12 januari 2012

En fullspäckad dag idag..


Det började med att både Moa och Rasmus var vakna tidigt i morse, strax innan fyra. Fick dem att sova igen efter fem och hoppades att vi skulle kunna få sova till sju i allafall.. Och de fick vi, men mer därtill. KVART I NIO! Panik! Försöka tvätta och klä barnen så fort som möjligt, äta frukost och borsta tänderna. Packa Moas väska för dagis och packa Rasmus väska för sjukhuset.
Var på dagis strax efter nio och sedan brassade vi iväg mot stan. Och vi hann, med fem minuters marginal. KUNG! De kalla jag snabba ryck!
Som vanligt när vi ska gå in i mindre rum tillsammans med okända människor så får Rasmus panik, och det fick han idag med.Han förstår att någonting är på gång.. De var så svårt att pröva byxorna på honom, som är tajtare än Fantomens kallsipper. Han grinade, sparkades, bets och gjorde allt för att vi inte skulle röra honom. Och eftersom jag skulle vara på bergravning av Niklas farfar klockan två så hade vi ju inte ALLS bråttom.. Men tillslut så. Dom nya byxorna hade även kommit och båda passade bra. Beställde även ett par till som kommer att vara röda med svarta sömmar. Ska lägga ut sedan en bild på hans nya brallor, som han ska ha minst 23 timmar om dygnet.
Brassade hem så att Niklas fick ta över och hämta Moa på dagis och sedan skjutsa barnen till Skorped. Kände att varken Moa, och inte heller Rasmus har något bergrepp än om vad döden är, så dom fick vara hos mormor under tiden vi var på begravningen.
Och begravningen var jättefin! Kommer verkligen att sakna denna man, som är tokigare än tokigast. Men nu har han fått vandrat vidare till sin kära. <3
Åkte sedan och hämtade barnen i Skorped.

Hade finbesök igår av finaste Frida med sin lilla Vildus. Roligt att man kan se hur hon växer för varje gång som man träffas. Men Rasmus var nog lite upp i varv att ha hon här, han ville visst visa hur stark han var genom att knuffa henne och nästan slänga en stor och tung leksak i huvudet på henne.. Undra vet han har lärt sig de ifrån?

Fick en fråga om vart jag hade hittade den här röda knoppen.. Jag kommer inte ihåg exakt vart jag hade hittat den men har kikat runt lite och den finns bland annat hos Gullgrodan eller Fridas gård. Om du klickar Susann på någon av länkarna så kommer du till knoppen. :)

 Knopp - röd med vita prickar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar