Translate

onsdag 14 december 2011

Sjukhusvistelse

Det gick bra på sjukhuset idag, fast det blev ändå som jag trodde. Direkt när vi kom in till vårt rum på avdelningen så blev Rasmus jätterädd och tokgrinig. Men efter en stund när han insåg att de var ingen fara så lugnade han ner sig tillslut. Rasmus arbetsterapeut tog ca 20 olika mått på och runt hans ben för att få de exakta måtten tills hans nya byxor. Jag fick även välja färg på dem, så de blev ett par svara med turkosa sömmar. Tror de blir riktigt snyggt. =) Och eftersom byxorna specialgörs, i Finland dessutom, så tar de lite tid innan de kommer. Så nu väntar vi först på de tunnare byxorna som han ska ha från början och vänja huden med, tills de hårdare byxorna kommer.
   Moa hade haft det toppen hos mormor. Även om hon gick med på att åka hem så hade hon nog helst velat stanna. Blev också bjuden på riktigt god mat av mamma, så uppskattat!
   Ska nu försöka lägga lillskrutten som FORTFARANDE är vaken då klockan går mot snart tio. Leilas söta jul har jag mest fått lyssnat med ena örat från sovrummet, rackarns onge.. Haha. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar