Translate

fredag 2 december 2011

Paket till julklappsleken?

Morrn morrn!
Gu va härligt med fredag, och speciellt roligt känns de ju när det blir partaj ikväll. Verkligen länge sedan man var på något sådant nu, så jag längtar! Hoppas bara att de ska fixa sig med barnvakt så även Niklas kan vara med.

Innan klockan hunnit slå sex imorse så har vi redan hunnit öppna godiskalendern, julklappskalendern, klätt på oss och ätit frukost. Så, här går det undan på mornarna. =) Idag fick Moa en liten "badskumsfigur" i sin julklappskalender, så senare idag står badning på schemat.

Jag tror så fort klockan har slagit nio ska vi bege oss mot Mellanselskiosken. Ska införskaffa det sista paketet till julklappsleken ikväll, och som tema har vi lila. Alltså, färgen på julklappen ska vara lila och får max kosta 100kr. Sedan om man vill köpa en eller flera får man göra som man vill. Tycker de va synt att de inte var rosa istället... Vet ju då hur  mycket som helst som man kunnat köpt (och som man även hade velat plocka åt sig själv)

Rosa muffinsformar med vita prickar

Ib Laursen mini skål rosa

Rosa slickipott

Skärbräda i rosa

Cerisrosa handduk m. vita prickar

Jättesöt rosa tygpåse


 Alla dessa saker under 100kr, skulle ha varit hur perfekt som helst. Meeen, de ska nog lösa sig ändå med något som är lila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar