Translate

söndag 23 oktober 2011

2 månader kvar...

...till dan innan dopparedan!
Guses va jag längar.


När barnen och jag låg i sängen och myste i morse så kom jag på tanken att det är ju bara två månader kvar till jul snart. Och både jag och Niklas älskar verkligen julen! Vi är rätt så tidiga med att spela julmusik och dricka glögg. Åh, vad jag älskar glögg! Jag tror jag måste åka ner på konsum idag bara för att se om dom har något hemma. Jag ljuger inte om jag dricker minst en kopp glögg, typ varje dag under advent. En av mina närmsta vänner, Anna, som är specialist inom hälsa och kost, berättade dock för mig att glögg innehåller väldigt mycke socker och är inte alls så bra att dricka så mycket. Atticka också. Men, de har jag nog förträngt till advent. =)
   De är en sån mysig tid, att få tända mycke ljus och pynta i varje rum och vrå. Känns som man bara går runt om dagarna och är glad, och förstås lite förväntasfull inför dagen D. Hihih..

Ikväll kommer Niklas hem från jakten, säkert då vi redan har lags oss som vanligt. Jag tror vi ska gå ut till lekparken en stund på förmiddan, och sedan ska jag se om jag hinner lägga ut lite mer kläder på tradera medan Rasmus vilar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar