Translate

söndag 12 juni 2011

Kalas och mysiga vänner

Söndagmorgon..
   Helgen har som vanligt gått fort och varit väldigt intensiv. I fredagskväll var vi till Sandra och Jocke på kalas, där fick vi både äta och fika gott.
   Igår jobbade jag under dagen och på kvällsidan åkte vi till Daniel och Jessica i Domsjö. Tillsammans med dom och Mats och Hanna så hade vi ett litet knytis, eller de va så att vi gjortde förrätten, Daniel & Jessica huvudrätten och Mats & Hanna efterrätten.

MENY 
Skagentoast med avocado
Potatisgratäng, grillat kött & kyckling, tzatziki och sallad
Glassbomb

Vi satt ute i kvällssolen på deras altan och hade det hur trevligt som helst. Spelade lite kubb och då vi tjejer såklart tog hem segern. Moa var av en liten player och var både med i tjejernas och killarnas lag. Rasmus och Edvin orkade inte delta, utan dom hade gjort kväll tidigare. Därimot hade vi två hundrar, Doris och Nova som gärna ville vara med och spela, i allafall äta på pinnarna!
   Karlarna drack öl och vi tjejer drack alkoholfritt, men de var verkligen inte fyskam, de smakade mycket bra! Kändes lite mer speciellt så än att bara dricka läsk. Satt ute och surrade i det ljumma kvällsvädret, tills myggen blev för många och fick oss att gå in.
   Tiden går som sagt fort när man har roligt och helt plötsligt var klockan strax innan två ?!?! Kommer inte ihåg när jag var uppe så länge sist.

Rasmus vaknade strax efter sex och idag var de rakt drygt att gå upp. Har tvättat och snart har Niklas klippt gräset klart. Blir nog till att lägga sig och vila när båna sover..

Grattis pappa på födelsedagen!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar