Translate

onsdag 29 juni 2011

En bukett pioner & premiär doppet

Åkte i morse in till staden med Rasmus sedan vi lämnat Moa på stubben.
Var å gliste i några affärer och köpte lite kläder till barnen. Köpte även två böcker till mig själv; Inred lantligt inne & ute, och kärleksmums.




   Sedan åkte vi vidare till Själand för att få träffa och uppvakta lilla Vilda. Och hon var hur söt som helst, men himlarns trött medan vi var där. Hon var inte alls intresserad av att träffa oss.. Haha. Nämen, man glömmer fort hur liten dom är från början. Rasmus var nu som en jätte när man jämnförde dem tillsammans... Vi fikade och pratade så helt plötsligt hade tiden flygit iväg. Dags att åka hem för att hämta Moa.
   I eftermiddag har vi varit ute hela tiden. Nån timme i lekparken och en annan vid bäcken. Sedan efter middagen åkte vi ner till Suss och barnen. Fick en bukett med pioner av henne som doftar så himla gott. Och hur vackra är dom inte?


Var sedan ner till ån och tog de första doppet, inte jag dock, men båna. Moa skulle kunnat bada hur länge som helst, 25 grader varmt var de i vattnet så de var jätte skönt.
   Har 30 grader varmt inne i huset så de var inte lätt att få barnen att somna ikväll, men nu strax efter nio sover busfröna. Tror jag går och gör dem sällskap efter en kall dusch...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar