Translate

onsdag 27 april 2011

Våran påskhelg!

Guuuuuses vilken härlig påskhelg vi haft va? Nästan som de vore sommarväder ute.. Men som vanligt när alla är lediga så går tiden så otroligt fort, så nu är påsken slut får i år.
   Här var våran goa påskgumma på torsdagen..


   I fredags jobbade jag till 12.45 och efter det åkte vi hem till mina föräldrar i Skorped. När vi kom dit satt alla ute vid "grillringen" och hade börjat grilla diverse gósaker. Tror vi var omkring 18st som var där och göttade oss och det var så himla skönt väder. Eftersom inte alla kunde komma till Kramfors när Vilda fyllde år så hade de med sig en jättesöt tårta, Lilla Spöket Laban.




Var ute hela dagen och bara möööös. Moa, Rasmus och Vilda fick senare varsitt jättestora påskägg av mormor och morfar med både godis, leksaker och kläder. Gissa om dom var nöjda..
                                                                                                                                                                                      
  

Mamma hade senare på kvällen gjort en lite påskbuffé så proppmätt var man när man la sig den kvällen.
  På lördagen vaknade vi som vanligt kring 5, och klockan 7 var Moa ute på cykeln och slirade runt lite. Vid åtta var vi alla vakna och hos mor och far äter man aldrig frukost först, utan fika. Haha, så klockan 9 kom några grannar förbi och vi fikade kaffe och munkar. Så nyttigt att starta dagen på. Sedan gick vi ut och var ute hela dagen. Moa och pappa gjorde nog inget annat än att cykla runt och runt om byn hela långa dagen. Jo, just ja, de åkte ju lite traktor också..



På söndagen åkte vi hem till Bredbyn igen, hade två sötisar där som väntade ivrigt på oss.
   Måndagen gick en röjningens tecken, vi tog tag i garaget. Så, nu är de skinande rent. Eller, njaa.. Men bättre blev det. Sedan hade vi bjudit in några för grillning i det varma vårvädret. Blev så himla gött.

Tisdag och vanlig vardag igen... Niklas jobbade och Moa var på Stubben... Så jag och den här gláskiten var bara hemma och tog de lugnt.  En av mina bästa kompisar kom hem från Göteborg idag också, Anna. Är så himla roligt att hon kommer hem, har saknat henne i massor.


Idag onsdag så ska jag och Anna åka till staden och shoppa lite vårkläder. Mest blir det till de små, men de är nästan lika roligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar