Translate

måndag 29 augusti 2011

Helgens bravader - kittat och målat fönster.

Måndagmorgon igen...
Helgen går ju för fort. Tänk om vardagarna och helgen kunde byta plats med varandra, ledig fem jobba två, ledig fem och jobba två. De vore ju för perfekt.
Har hunnit med ganska mycket hemma. Har bland annat kittat om och målat lite fönster ute, klippt gräset och häcken. Första gången som jag kittat och de var inte lätt, kletigt och segt. Har också målat insidan av fönstret på Rasmus rum, så nu är det bara ett lager kvar tills de är färdigt. Så, i höst här är det bara att köra igång med hans rum. Äntligen!
Men de tar himla lång tid med fönstrena, mycke längre än man tror.. Och vi är inte färdiga än, så de blir en tuff vecka med mycke jobb. Allt ska va färdigt inför jakten. Men de är inte så lätt att hinna något när man är hemma själv med barnen, ni vet ju hur det är ni som har eller haft småbarn. De e grin, bråk, matning, blöjbyten, sovning, byte av kanal på teven, byte kläder efter att ha tippat kattas vatten över sig, dammsuga upp blomgjord som tippats ur fönstet m.m. Ja, ni vet, de håller på i ett..
Vi får se hur de går.
Hann inte med så mycket mer i helgen.. Lite lördagsmys vid teven på kvällen och ett varmt bad var väl allt.

Idag ska vi åka och hälsa på en kompis till mig, Madde. Hon ska snart börja läsa igen uppe i Umeå, så därför tänkte vi passa på att hälsa på henne här hemma innan hon åker upp.
Verkar bli fint idag, så de kanske torkar bra ute..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar