Translate

söndag 5 augusti 2012

Trevlig utekväll!

När vi kom in till stan igår vid två så åkte vi först och köpte lite presenter till Moa som snart fyller år. Vi hittade allt vi hade tänkt och åkte sedan vidare till Sandra och Jocke. Gjorde oss i ordning där innan vi fortsatte vidare till Andreá och resten av gänget.
   Efter någon timmes sörrning och drickning åkte vi in till Public för att käka. God mat och mysigt ställe! Fick dock så himlarns ont i huvudet att de blev ganska lugnt för mig. Vi gick på Olles och spenderade resten av kvällen där. Träffade en del gamla vänner och klasskamrater, riktigt skoj att se dem och höra vad dom gör nuförtin.
   Sovde över hos Sandra och Jocke, som en klubbad säl, och vaknade inte förrän halv tolv idag! Höll inte på tro att klockan kunde vara så mycket.. Men de var den. Haha.

När vi kom hem hämtade vi de små hos farmor och sedan var de utelek som gällde. Fotboll, längdhopp och cykling.. Konstigt nog vann Moa i allt!
   Plockade också in en skål med jordgubbar. Sparrigt att ha på gröten eller yoghurten..



   Hann senare med att fortsätta lite i sovrummet. Grundmålade fönstret och altandörren, spacklade alla väggar och målade elementet. Puuuhh! Imorgon ska jag börja måla med lackfärgen och putsa väggarna, för att sedan åka och hämta tapeterna på Nordemans. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar